Szisztémás Rekonstrukciós Terápia (SZRT)

A Szisztémás Rekonstrukciós Terápia (SZRT), a támasztó-mozgató szervrendszer minden elemére és szövetére irányuló adaptív, szelektív korrigáló mechanikai ráhatások komplexuma, amiket a szervezet önhelyreállító mechanizmusa vezérel.

Az SZRT segítségével a szerzők helyreállították több, mint 40000 ember TMSZ-ét a világ különböző országaiban: Ukrajnában, Oroszországban, Magyarországon, Németországban, Ausztriában, Franciaországban, Görögországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Szerbiában, Argentínában, Chilében, Kanadában, az Amerikai Egyesült Államokban.

A csontkovács technikákkal ellentétben nincs fájdalom, hirtelen rántások, az SZRT finom lassú mozdulatokkal célzottan gyógyít.

Kezelésük eredménye, hogy a szerzők nagyon súlyos rendellenességek közé tartozó bajokat szüntettek meg, olyanokat mint a lábdeformitás, lúdtalp, gerincferdülés (scoliosis), bordapúpok (kyphosis), csigolyaközti porckorongsérvek, nyaki sérv, lumbális sérv, meszesedés, csontritkulás (osteoporosis), hátfájás, TMSZ egyes vele született hibái (a gyermekeknél), fejfájás, szédülés, migrén, vázizomfájdalom (myalgia), rendellenes izomfejlődés, izomsorvadás, bármely típushoz tartozó testtartászavar, alakaránytalanságok, bőrpetyhüdtség és szemráncok, vegetatív idegrendszeri és érrendszeri zavarok, krónikus fáradtság, álmatlanság, szívtáji fájdalmak, gyermekek fizikai fejlődésének késése, gyermekek és felnőttek testsúlyzavarai, potenciazavarok.

Az SZRT sok (gyermekkori agykárosodás és születése óta járásképtelenségtől szenvedő) gyermeket ajándékozott meg azzal, hogy jelentős távolságot tudnak megtenni és képesek önmagukat ellátni. Az SZRT ezen eredményei és – ami a fő - a megelőzés területén jelentkező korlátlan lehetőségei arra engednek következtetni, hogy az orvostudomány új ágaként az SZRT nagy jövővel rendelkezik.

Honnan tudja az orvos, hogy hol van a porckorongsérv?

1 kezelés után

1 kezelés után

1 kezelés után

5 kezelés után

5 kezelés után

5 kezelés után

5 kezelés után

10 kezelés után

R. L-né, Székesfehérvár

Hátgerinc és bordapúp, ezenkívül lumbágó betegséggel kerestem fel a természetgyógyászokat. Első kezelés után már tudtam aludni.
M. Z.: A betegnek erősen ferdült volt a gerince. Az orvosi diagnózis lumbágót mutatott. Már az első kezelés után nyugodtan tudott aludni; azt megelőzően alvászavarai voltak. Bordapúpja láthatóan kiegyenesedett, és gerincferdülése is alig látható.

Sz. L-né, Székesfehérvár

Nyaki gerincmeszesedéssel kínlódom már l0 éve. Fitoterápiától a súlyfürdőn keresztül mindent megjártam. Az utóbbi időben injekciókat is kaptam, de nem történt változás.
Örömmel tapasztaltam, hogy már az első kezelés után csökkent a fájdalmam.
M. Z.: A betegnek nyaki gerincproblémái voltak, a nyakcsigolyái elmozdultak, amelyen sikerült segítenem. Empirikus (tapasztalati) megfigyeléseken alapuló észrevételeim azt mutatják, hogy az ilyen betegeknek a látása jelentősen javul, fülzúgása megszűnik, vérnyomása beáll az optimális szintre. Nem beszélve arról, hogy már az első kezelés után elmúlik a fejfájás; ezt követően a kezelések előrehaladtával véglegesen meg is szűnnek a fejgörcsök.

V. R. Padragkút

Nyakcsigolya-ficammal és vállfájással fordultam a természetgyógyászokhoz, akik lelkiismeretes munkával 7 kezelés után elérték azt, hogy panaszaim megszűntek.
M. Z.: A betegnek a mellkasa elmozdult, amely magával húzta a nyakcsigolyákat, melyek kérdőjel formát vettek fel. A váll izületei ugyanezen ok miatt mozdultak el. Többszöri mellkas kezelést alkalmaztam, aminek következtében szinte maguktól helyrekerültek a nyak csigolyái.